Ikrek költöznek a belső viszály sújtotta Éden Hotelbe

Vágólapra másolva!
Kiesett a Viasat3 valóságshow-jának egyik legunalmasabb szereplője, jövő héten viszont egy ikerpár költözik be az óceánparti ingatlanba.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel-ből egy párválasztó ceremónia során kihullott a pár nélkül maradt Nikolett (a képen): a nézők szempontjából nem túl nagy kár elvesztése, mert valójában a reality-szerkesztők rémálma volt, az a fajta játékos, aki elutasítás, ellenszenv láttán begubózással, fegyelmezett némasággal, zárkózottsággal reagál, ahelyett, hogy konfliktusokat generálna, perpatvart robbantana ki, vagy legalábbis álnok módon szervezkedne főbb riválisai kiejtésére. A valóságshow-k az ilyen szereplőkkel nem működnek, így nem sok könnycsepp hullott távozása után (nem is akart elbúcsúzni senkitől), de helyette benn maradt a kissé álmatagnak tűnő, végtelenül lelassult Petra, aki az elmúlt két-három adásban épp annyi aktivitást mutatott, mint egy darab kavics.

Forrás: Viasat3

A nagyjából kiszámítható párválasztó után tíz szereplő maradt a stratégiai játékban, de jövő hétfőn ikerpáros érkezik, az előzetes szerint különleges feladattal. Logikus lépés lenne előbb beküldeni az egyiket, majd annak helyére a másikat, hogy kiderüljön, lebuknak-e. Kérdés, hogy a szerkesztők ezt a trükköt vetik-e be, kap-e a két jövevény védettséget sikeres a misszió után.