Delhusa Gjonnal, tánccal és Friderikusszal indul az RTL2

fridi, Friderikusz Sándor, Legyen ön is milliomos!, RTL
Vágólapra másolva!
Ősszel biztosan indul az RTL-csoport RTL2 nevű csatornája, erről egy kábeltévés konferencián esett szó újfent, immár kicsit részletesebben.
Vágólapra másolva!

Mint az [origo] is megírta korábban, új csatornát indít Magyarországon az RTL-csoport. Az Index információi szerint október 1-jén rajtol az új tévé.

Kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója megerősítette, hogy valóban őszi rajtot terveznek, méghozzá sok saját gyártású műsorral. Az új tévén fut majd Delhusa Gjon párkereső műsora, a Legyen ön is milliomos, Friderikusz Sándorral, illetve a Szombat esti láz. Logikus lenne, hogy - mivel már vitte ezt a show-t - a táncos műsorral térjen vissza Stohl András, de az RTL programigazgatója elmondta, hogy még nem gondolkodtak a műsorvezető személyén.

Több sorozat is indul, ilyenek az Elfelejtve (Forgotten), a Modern család (Moden family), az Életre-halálra (Chase) , A nagy sindli (White collar), és egy török széria is, a Végső akarat.

Az [origo] 2011 szeptemberében már írt arról, hogy lesz ilyen tévé, de 2012 tavaszán nem indult el: információink szerint ennek legfőbb oka a kedvezőtlen piaci helyzet, a csökkenő reklámbevétel volt (prognózisok szerint 2012-re nagyjából nyolc százalékkal csökkenhet a reklámtorta az előző évihez képest).