Csalódtak a versenytáncosokban a Csillag születik kiesői

csillag születik, csisz
Vágólapra másolva!
Kővári Máté és a Latin Carneval esett ki a Csillag születik-ből: előbbit nem rázta meg a korai búcsú, utóbbi formáció tagjai azonban abban reménykedtek, hogy sok táncos van az országban, ők biztos rájuk szavaznak majd - de nem így történt.
Vágólapra másolva!

Kővári Máté humorista volt a Csillag születik első élő adásának kiesője. "Szomorú vagyok, de igazából számítottam erre: a stand-up comedy nem egy háromperces műfaj. Gyorsan nem tudja magát megkedveltetni valaki magát stand-uppal, több idő kell ehhez. Ha valaki egy dalt énekel, azzal hamarabb belophatja magát a nőzők szívébe, már csak azzal is, ha azt a dalt kedvelik, szeretik" - nyilatkozta az RTL-nek.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Kővárival szemben a szintén kieső Latin Carneval női tagjai sírtak egy sort a kamera előtt, majd elmondták, hogy csalódottak, hogy nem kellett a nézőknek produkciójuk. "Sokkal többet vártam a versenytáncos társadalmunktól, azt hittem, hogy jobban fogják támogatni a próbálkozásunkat. Rengeteg énekes, zongorista, hiphop-csapat, mindenféle volt már, de latin versenytánc-csapat még nem, így végül is célunkat elértük" - magyarázta egyikük.