606 ezer néző és pár karcolás az első magyar Roaston

Vágólapra másolva!
Kereskedelmi célcsoportban 23 százalékos nézettséggel futott az első magyar Roast az RTL-en, amelyben a célszemélynek hívott Nagy Feró helyett a legtöbb beszólást a celebvilágból ismert meghívottak kapták.
Vágólapra másolva!

A reklámozóknak fontos célcsoportban, az ötven éves kor alatti felnőtteknél 23 százalékkal, a teljes lakosságnál 22,1 százalékos közönségaránnyal ment az első hazai Roast, ami önmagában nem rossz, de a nagy publicitás, a reklámkampány mellett nem túl erőteljes nyitás. A műsor eleve késői időpontban került képernyőre (akárcsak egy hagyományos Showder Klub), így 606 ezer néző követte átlagosan a teljes lakosságnál.

A műsor elvileg arról szólt volna, hogy a meghívottak, mint Ganxsta Zolee, Jáksó László, Sipos Péter, Magyar Attila és társaik Nagy Feró munkássága előtt tisztelegnek baráti beszólásokkal, gunyoros szövegekkel, mintha egy baráti társaság kóstolgatna egy sikeres havert. Az adás alapján a vendégek viszont egymással sokkal többet foglalkoztak, a Beatrice frontembere viszonylag kevés, és nem is túl durva kritikát kapott.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A megvágott verzió szerint akadtak erősebb és gyengébb fellépések, Zalatnay anyagát eleve rövidre vágták, a három percből talán egy lett, abban sem volt sok köszönet. A showder klubos négyes hozta a szokott színvonalat, de a többi fellépő indokolatlanul sokat foglalkozott Jáksó László állával, a Marslakók-kal, Magyar Attila kopaszságával illetve Gregor Bernadettel való, nem is friss kalandjával, Feró megúszta az esetet néhány karcolással.

Nagy Feró-interjúnkat itt olvashatja.