Visszatérnek a Jersey Shore suttyói az MTV Hungaryre

Vágólapra másolva!
A nem feltétlenül követendő viselkedésmintákat bemutató Jersey Shore új évadja március 18-tól minden vasárnap este az MTV Hungary műsorán látható.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este új részekkel érkezik a Jersey Shore az MTV Hungaryre: a reality ötödik évadja visszatér az eredeti helyszínre, így ismét Seaside Heights rendőreinek kell résen lennie. Az MTV Networks sorozata ezúttal olyan fontos kérdésekre keresi a választ, hogy miért szolizik valaki annyit, hogy leégjen az arca - és ha már ez történt, akkor miért folytatja? Továbbá: mi vesz rá bárkit arra, hogy nyuszijelmezben imitálja a szexet egy kis boltban? A csatorna közlése szerint a reality kedvelői nem csalódnak majd, lesz vetkőzés, botrányos buli, az egyik szereplő pedig váratlanul távozik az épületes műsorból.

Forrás: MTV Hungary

A valóságshow 2009 végének, 2010 elejének nagy dobása volt az USA-ban, olyan jó nézettséggel ment a New Jerseyben felvett műsor, hogy nem volt kérdés a folytatás. A második szezont az északi tél miatt Miamiban vették fel, a harmadikat az eredeti lokáción, a negyedik évad pedig Olaszországban forgott - ezt tavaly augusztusban mutatták be az USA-ban.