Brutális módon kinyírják Damu Roland volt karakterét

Vágólapra másolva!
A jelek szerint arra készül a TV2 szappanoperája, hogy likvidálja Várnagy Elődöt.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban-ból eltünteti a produkció Damu Roland egykori karakterét, a negatív szereplő Várnagy Elődöt. 2010 decemberében derült ki, hogy (az azóta másodfokú ítélettel lezárult) rendőrségi ügye miatt nem szerepelhet többet Damu a szappanoperában: helyette Szikszai Rémusz vitte a fontos karaktert.

A színészt az Aktív stábja szólaltatta meg, a sötétben, egy erdőn át vezető országút szélén, ahol arról beszélt, hogy úgy tudja, a korábban sokat gonoszkodó Várnagyot betonba öntik, vagy valami hasonló csúnya véget ér. Szikszai szerint egy negatív figurát könnyebb megfogni, hálásabb eljátszani, de neki az okoz örömet, ha sokszínű egy karakter.

"Színészként ahhoz vagyok hozzászokva, hogy egy szerep elkezdődik, játsszuk, végül letesszük. Most is nagyon sokat dolgozom színházban, talán most lesz néha szabad délutánom, szabad estém, amit a családommal tölthetek" - nyilatkozta.

Egy karakter látszólagos halála persze nem jelenti azt, hogy soha többet nem tér vissza egy figura: Bobby is feltámadt a Dallas-ban.