Volt riválisa beköltözne az Alekosztól elperelt lakásba

Alekosz
Vágólapra másolva!
Amennyiben az RTL Klub jogi úton visszaveszi a Való Világ negyedik szériája győztesének nyereménylakását, a második helyezett Jerzy tartana rá igényt.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, az RTL Klub beperelte szerződésszegés miatt a VV4 győztesét, aki átigazolt a TV2-höz, hogy az ÖsszeEsküvők-ban szerepeljen. Alekosz ezzel több havi apanázsát elbukta (havi bruttó egymillió volt a szerződésben, 12 hónapig), de a csatorna visszavenné az autót és a lakást is. "Szerződést szegtem, és ezért fizetni fogok, sohasem akartam kibújni a felelősség alól. Már elkezdtem spórolni, ha fizetnem kell, legyen miből. A lakást viszont nem áll szándékomban átengedni, megnyertem egy játékot és ez annak a főnyereménye. Az enyém, és nem adom senkinek" - nyilatkozta a Borsnak Alekosz.

tv2

A lap szerint Jerzy a győztes kiesése után másodikként igényt tartana a nyereményre. "A remény hal meg utoljára, még bízom benne, hogy megkaphatom a lakást. Nem élem bele magam, de nagyon klassz lenne. Szerintem ötvenszázaléknyi esélyem van, hogy egyszer a tulajdonosa lehetek" - közölte.

Alekosszal készült videóinterjúnkon itt derülhet.