A tévézők harmada figyelte a Barátok közben lövöldöző Szabó Győzőt

Vágólapra másolva!
Hatezredik adásához ért az RTL Klub szappanoperája, amely négy résszel ünnepelt március 7-én: a célcsoportban 33,1 százalékkal uralta műsorsávját.
Vágólapra másolva!

Hatezredik adásához ért a Barátok közt, amelynek története négy epizóddal haladt előre március 7-én. A szokottnál jóval több volt az akció, a kinti felvétel, Szabó Győző a levegőbe lőtt, leütötték, majd feltámadt, újfent gonoszkodni, erőszakoskodni kezdett, végül meglépett egy bőröndnyi pénzzel, Ábrahám Edit karaktere pedig egy bányában vagy barlangban bujkált egy darabon, utána pedig láthatóan szívrohamot kapott egy téli erdőben

Forrás: baratok.hu

A szappanopera a kereskedelmi célcsoportban, a 18-49 évesek közt 33,1 százalékkal uralta műsorsávját. Az erős RTL mellett a dupla Jóban Rosszban még épphogy tartotta magát (20,8 százalék illetve 19 százalék), viszont Doktor House elhullott, csak 13,3 százalékos közönségarányt ért el. A Rózsa kávéház raktárában gyors numerát bemutató Bartha Zsolt jelenlétét a viasatos Éden Hotel és az MTV-s Marslakók is megérezték, nézettségben egyik sem remekelt.