A Csillag születik egy bandája az iWiW-en állt össze

Vágólapra másolva!
A The Immigrants fiatal banda, csak kilenc hónapja működik, de produkciója mégis lenyűgözte a zsűrit, még Puzsér Róbert is bizalmat szavazott a három zenésznek. Badric Adorio énekes a zenekarról mesélt az [origo]-nak.
Vágólapra másolva!

"Eredetileg Sápi Szabolccsal és egy másik gitárossal alkottuk a zenekart, de miután Szabival ketten maradtunk, elkezdtünk dobost keresni. Mivel nem nagyon mozgunk zenész körökben, az iWiW keresőjét használtuk. A részletes keresőbe beírtam, hogy "dobolok", majd a portál több adatlapot is kilistázott. Körülbelül tizenöt embernek írtam üzenetet, köztük jelenlegi tagunknak, Károlyfi Balázsnak is. Nem tartottunk válogatást vagy próbákat, hárman leültünk és elkezdtünk játszani" - mesélte a délszláv származású fiú.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A Csillag Születik negyedik szériájának fellépői a Jet Are You Gonna Be My Girl című dalának feldolgozásával álltak színpadra. Általában Pécsett szoktak fellépni, de Pakson is volt már koncertjük. A Csillag Születik-be a régi gitáros barátnője nevezte be őket, nem is tudtak róla mindaddig, míg postai levélben nem küldte a csatorna a részleteket. Elsőre meglepődtek, de arra jutottak, hogy megpróbálják: kiválasztották egyik számukat, elkezdtek gyakorolni és előadták a válogatáson.

A zsűri végül négy igent adott a The Immigrantsnek, de Puzsér megígértette a fiúkkal, hogy a következő fordulóra saját dallal jönnek vissza. Az énekes örömmel fogadta a kritikus kérését, ők is így tervezték a középdöntőt. "A selejtezőn játszott dal az egyetlen feldolgozásunk, az összes többi saját szerzemény. Következő alkalommal mindenképp sajátot akartunk játszani, és már ki is választottuk, melyik lesz az. Facebook-oldalunkra feltöltöttünk pár számot, ott meg lehet hallgatni azt is, amivel a középdöntőre készülünk."

Bella Brigitta