Tíz kiesett VV-játékost költöztet be az RTL Klub a villába

Való világ, kiválasztás, VV5, párbaj, Cristofel, VV Csaba
Vágólapra másolva!
Mindegyik párbajon elhullott Való Világ-szereplő visszamegy a villába február 20-án, és marad is pár napot.
Vágólapra másolva!

Jövő hétfőn az összes, párbajon kiesett VV-szereplő visszaköltözik a villába, hogy támogassa a még versenyben lévő játékosokat, hogy lezárja a régi konfliktusokat, vagy épp újakat generáljon (némi nézettség mellett).

A VV5 utolsó hetére tehát visszamegy pár napra az objektumba Veronika, Gergő, Kinga, Annamária, Dya, Cristofel, Péter, Eszter, Shadi és az a villalakó is, aki február 19-én esik ki. Mivel a tervek szerint hétfő délután lesz a visszaköltözés, Attila, vagy választott ellenfele 24 órát sem lesz a villán kívül - de a fődíjért már csak az a négy szereplő megy, akik nem vesztettek párbajt. Az RTL valóságshow-jának korai fázisában volt még egy Melinda és egy Bandi nevű szereplő is, őket hamar kiszavazták a nézők, ők nem mennek vissza a műsorba.

Forrás: RTL Klub

A február 20-i hét lesz az utolsó, kedden kiválasztás lesz, csütörtökön kihívás, egy napra rá pedig párbaj. A hármas finálé vasárnap este kerül képernyőre. Legutóbb az azóta hűtlenkedő, a TV2 csábítására átigazoló Alekosz nyert, aki Jerzyt verte a végén.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól?
Írja meg nekünk!