38 zaklató hívás egy óra alatt: bajban a valóságshow-szereplő

Vágólapra másolva!
Az itthon is látható Halálos fogás című reality egyik szereplőjét zaklatással vádolja gyerekének anyja, távolságtartási végzést is szerzett ellene.
Vágólapra másolva!

Az itthon is kedvelt Discovery-műsor, a Halálos fogás című reality egyik szereplőjét, Elliott Neese-t zaklatással vádolja gyerekének anyja, aki szerint a férfi egy "időzített bomba", amely bármikor felrobbanhat - írja a tmz.com.

A portál által látott dokumentumok szerint a Ramblin' Rose kapitánya már egy ideje rossz kapcsolatban van kisbabája anyával, Valerie Gundersonnal: a nő azért kért távoltartási végzést ellene, mert szerinte a hajós iszik, valószínűleg drogozik, és ilyenkor zaklatja őt.

A nő állítása szerint volt olyan, hogy Neese egyetlen óra leforgása alatt 38 alkalommal próbálta hívni, miközben 15 sms-t is küldött, csak azért, mert a nő nem akart vele beszélni. Gunderson szerint korábban is elviselhetetlen volt a férfi, például amikor egy este 54 ízben hívta fel. Mivel korábban többször bizonyíthatóan erőszakoskodott vele, anyjának pedig azt mondta, hogy "ha én nem kapom meg Valerie-t, akkor sem fogja", Gundersonnak adott igazat a bíró, és távoltartási végzést adott ki.

A jog szerint akivel szemben ideiglenes megelőző távoltartást, illetve megelőző távoltartást rendeltek el, a távoltartás hatálya alatt köteles magát távol tartani a bántalmazottól, annak életvitelszerű tartózkodására szolgáló ingatlanjától, a határozatban esetleg megjelölt más személyektől, és tartózkodnia kell attól, hogy a bántalmazottal közvetlenül vagy közvetve érintkezésbe lépjen.