Magyar gyártó szerződött a tévéipar óriásával, az Endemollal

Vágólapra másolva!
A Q-ART Entertainment az Endemollal szerződött, amely tulajdona - többek közt - a Big Brother, az Egy a 100 ellen, a Rettegés foka, az Áll az alku, de forgalmaz drámát, gyerekműsort és szitkomot is.
Vágólapra másolva!

2012 februárjától a magyarországi Q-ART jogosult kizárólagosan tárgyalni itthon az Endemol adott formátumainak bármilyen tartalmi, illetve megvalósíthatósági kérdéseiben - tudta meg az [origo]. Az együttműködés nem jelenti a két cég összeolvadását, vagy azt, hogy a Q-ART a jövőben csak az Endemol által fejlesztett tartalmakat fogja képviselni. Ebből adódóan a Q-ART a továbbiakban is független gyártóként dolgozik tovább mind a saját tartalmak fejlesztése, mind a meghatározó nemzetközi formátumfejlesztők képviselete terén.

A Q-Art gyártotta Vágó István legutóbbi vetélkedőit, kvízeit (Legyen ön is milliomos, Párbaj), dolgozik az HBO-nak, a Viasat3 részére a Négy esküvő-t gyártotta. Az 1994-ben alapított Endemol tulajdona - többek közt - a Big Brother, az Egy a 100 ellen, a Rettegés foka, az Áll az alku, több tucat formátum jogaival rendelkezik.