Ki legyen az új Hannibal Lecter?

Vágólapra másolva!
Bryan Fuller sorozatterve révbe ért, az NBC berendelte a Hannibal munkacímen futó sorozatot, amely A bárányok hallgatnak-ban megismert karakterre épül. Arról, hogy ki játssza majd az Anthony Hopkins által megformált figurát, még nincs hír, de van néhány ötletünk. Ön kit szerződtetne? Írja meg nekünk!
Vágólapra másolva!

Carlos Bernard

Ha Hannibal még csak a negyvenes éveiben jár a tévésorozatban, akkor a 24 Tony Almeidája, Carlos Bernard lehetne a befutó, hiszen az akciósorozat több évadjában gyakorolhatta a szigorú nézést - ráadásul a női nézőik is követnék a horrort, tán épp miatta.

---------------------------

Michel Emerson

abc

Őt a Lost-ból ismerhetik a magyar tévézők, és bár van épp futó, új sorozata, talán beugrana egy kultikus filmből készített szériára. A Lost-ban sokszor volt ijesztően kifejezéstelen, távolba vesző a tekintete, és nemhogy a tévézők, de a rendező sem tudta, mire gondol ilyenkor - jó is lenne Hannibal szerepére.

---------------------------

Szervét Tibor

Forrás: MTI/Földi Imre

Igazságtalan, hogy a magyar tévézők egy része még mindig a csúnyán megbukott Egy rém rendes család Budapesten című szitkomból emlékezik rá. A komédiázás után egy ilyen sorozatban sötétebb arcát is megmutathatná.

---------------------------

Zachary Quinto

fox

A TV2-n futott egykor a Hősök, akkor minden sorozatnéző tőle parázott, kifejezetten gonosz, kiszámíthatatlan karaktert vitt. Egyik friss munkájában, az American Horror Story-ban csak egy kicsit kegyetlen - viszont homoszexuális kísértet.

---------------------------

Lengyel Ferenc

Forrás: MTI/Kallos Bea

A Katona József Színház művésze, igen karakteres arccal bír, talán nem mondana nemet egy hollywoodi felkérésre. Számtalan darabban és számos filmben láthatták a nézők.

---------------------------

Jeremy Sisto

hbo

A Sírhant művek-ben saját nővérébe szerelmes, kezelésre szoruló, félelmetes félőrültet alakított, meglehetősen sikeresen, és azóta biztos nem lett rosszabb színész.

---------------------------

Paudits Béla

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A hetvenes-nyolcvanas években rendszeresen foglalkoztatták (felejthetetlen volt alakítása a Le a cipővel! című filmben), azóta sokkal kevesebbet hallani róla, a Hannibal-lal tényleg visszatérhetne a köztudatba.

Ön kinek adná a szerepet? Írja meg nekünk!