A TV2 kimenekíti a Frizbit a VV5 fináléja elől

Vágólapra másolva!
A TV2 a Frizbi helyett inkább egy filmet tol be a Való Világ fináléja ellen: több műsorváltozás is lesz a csatornán február 26-án.
Vágólapra másolva!

A TV2 nyolcadik heti, február 26-i, vasárnap reggeli és esti műsorrendjében több változás lesz: 6.15-kor erdészeti-vadászati, új, havi sorozat kerül a képernyőre, este pedig elmarad a Frizbi és a Célkeresztben című sorozat, helyettük a Félholt című film megy adásba.

A programigazgatóság döntése hátterében az állhat, hogy a korábban a Heti hetes-t többször megverő Hajdú Péter-talkshow február 12-én igen gyenge, 9,7 százalékos nézettséget szállított a kereskedelmi célcsoportban (épp egy VV-párbaj alatt), és nyilván nem szeretné a TV2, ha a műsor újra nagyot zakózna a búcsúzó, RTL-es realityvel szemben. A VV5 már nem olyan izmos, mint a negyedik széria volt, de így is 22-24 százalékos nézettséggel megy, rendre nyeri műsorsávját, a finálét pedig várhatóan sokan fogják nézni - ellene a TV2 most egy filmmel próbálkozik.

Az RTL Klub reagált egy korábbi cikkünkre: a VV5 produkció jelezte, hogy soha nem állította senki, hogy márciusig tart a reality, eleve február végi finálét tervezett a csatorna.