A Seherezádé után újabb török sorozat jön a TV2-re

Vágólapra másolva!
A TV2 által megvett Tiltott szerelem című telenovellában a gyengéd érzelmek mellett két család ádáz harca áll a középpontban.
Vágólapra másolva!

A Seherezádé után, február 27-től újabb török sorozat kerül a TV2-re. A telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel.

A leírás szerint a család élete fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb Bihterrel. A férfi első látásra szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány azonnal igent mond, és hiába tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel. A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák a párost.

tv2

A TV2 közlése szerint a sorozatot eddig tizenhárom országban mutatták be. A Tiltott szerelem február 27-től minden délután 17:30-kor lesz adásban.