Nincs meg az X-faktor Kingában, ő párbajozik a VV5-ben

vv-boksz
Vágólapra másolva!
Egy héten át készítették fel az X-faktorosok az RTL Klub valóságshow-jának szereplőit egy duettes fellépésre. A legtöbb nézői szavazatot - egyben a védettséget - a Vera-Csaba páros kapta, a társak pedig Kinga idegrendszere miatt aggódtak, őt küldték párbajra.
Vágólapra másolva!

"Három és fél hónapja tanuljuk, hogyan égessük magunkat az ország előtt. Most vizsgáztunk" - magyarázta Attila, miután az éneklésre tökéletesen alkalmatlan hanggal bíró, ráadásul egy napja berekedt, ám mégis roppant lelkesen ordibáló és rángatózó Seherezádéval adott elő egy duettet a Való Világ egyik legszürreálisabb adásában. Dinamikus, vidám produkciójuk - akárcsak az őket megelőző duetteké - elment volna egy külvárosi karaokebárban éjjel kettőkor, de feltehetően a tévézők kevésbé voltak részegek vasárnap este fél kilenckor, mint mondjuk egy koleszos mulatság résztvevői.

A végső csapásként bevetett Attila-Seherezádé duót az X-faktoros Muri Enikő készítette fel (akitől élő adásban nyomban randit kért a VV5-be az "összeférhetetlen" kategóriában bekerült fiú), de hallás és képzett hang nélküli szereplőkből ő sem tudott egy hét alatt profi előadót faragni. Hasonlóan teljesített a többi (Vastag Csaba, Király L. Norbi, Kocsit Tibor által mentorált) duó is, Eszter sem fenyegeti Beyoncé lemezeladási listákon elfoglalt pozícióit, de vélhetően nem is az abszolút hallással bíró muzikális lelkek nívós szórakoztatása volt az RTL célja.

A műsor izgalmasabb része volt a kiválasztás: Péter szerint Kingára ráfér a feltöltődés, a pozitív visszajelzés, ezért őt küldte párbajra. Attila szerint Fecó nem annyira igaz ember: "barátságunkat eldobtad a kukába, mindent elértél, amit akartál, menj haza a kis családodhoz" - tanácsolta. Fecó Seherezádét nevezte meg, Vera pedig Attilát: "nehezem bírom én idegileg, minden ok nélkül kötözködni kezdett velem" - jelezte.

rtl

Csaba szerint kevesen vannak tőle igazán távol, de Eszter semmiképp nem számít barátjának, így ő kapta a jelet. Kinga Esztert jelölte: "Három hónap alatt volt egy-két dolog, amit a hátam mögött folytatott le" - magyarázta. A másik szőke lány Kingára tett, akárcsak Eszter, aki zárta a sort: "olyan emberre rakom a jelet, aki iszonyatosan kemény kritikát fogalmaz meg bárkivel szemben, de neki csak Attila véleménye számít" - közölte.