Indulatos összecsapás és rutinos párbajozó a VV5-kiválasztásán

VV Eszter
Vágólapra másolva!
"Ne is húzzuk tovább az időt" - közölte a műsorvezető Lilu este kilenc felé, a Való Világ január 22-i, újabb kiválasztása előtt, és röpke egy óra után kiderült, hogy Eszter megy párbajozni legközelebb. Élő adásban kapott össze Fecó és Attila, alázta egymást Seherezádé és Kinga.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub valóságshow-jának január 22-i élő adását Fecó veszélyeztette, mert a "ki gondol a fődíjra?"-kérdésre nyomban jelezte, hogy rájön a hasmenés, ha eszébe jut a főnyeremény, de végül megemberelte magát, és Eszterre tette a jelét. Az ügyvédnő összeszedett fellépés után, saját védelme érdekében Attilára rakott - szerinte a fiú kiesése nyugalmat hozna a számára.

Attila a táblánál közölte, hogy Fecót látná kinn legszívesebben, de mivel ő védett, Esztert jelölte meg, "mindenféle emberi haragok nélkül." Vera a bizalomról, a titoktartás fontosságáról papolt, szerinte van olyan, aki gusztustalan, mert kiadta őt másoknak: Attilára rakott jelet.

Seherezádé semmilyen szempontból nem tud azonosulni Kingával, aki szerinte Paris Hiltonként vonult be, utána királynőként viselkedett, közben kiderült, hogy túl sok arca van - rá tett jelet. Kinga úgy gondolta, hogy van, aki sumákol, nem vállalja fel magát. "Tanulj meg őszinte lenni" - tette hozzá, miután Seherezádéra pakolt. Miközben a két szőke civakodott, Csaba ment a táblához, ő Esztert látná villán kívül, mert távol van tőle, noha csökkent kettejük közt a távolság. Ezzel utóbbi megy párbajra, három jelöléssel.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól? Írja meg nekünk!