Február elején már indul Fábry új műsora az MTV-n

Vágólapra másolva!
Február elején rajtol Fábry Sándor új műsora a Magyar Televízión - jelezte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.
Vágólapra másolva!

Egy hónapon belül indul az RTL Klubot az MTV miatt elhagyó Fábry Sándor új műsora a Magyar Televízión - jelezte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap. Az [origo] információ szerint azonban még nem egészen tiszta a jogi helyzet a négy fél, az RTL Klub, Kovács Kristóf cége, a Primetime, az MTVA és a showman közt, azaz szándékot be lehet jelenteni, de háttéralkukra lesz még szükség. A jelen helyzet szerint az Esti Showder Fábry Sándorral című műsornak, az azt gyártó Primetime-nak élő szerződése van 2012-re az RTL Klubbal, ugyanakkor a produkciós cégnek Fábryval is él a kontraktusa.

Úgy tudjuk, hogy - miközben az ügyvédek, jogászok gyakran egyeztetnek - ezek a szerződések érvényesek, tehát az MTVA-nak nemcsak Fábryval, hanem Kovács Kristóffal és az RTL Klubbal is meg kell egyeznie, vagy vállalnia kell a pert (amelynek végén lehet, hogy sok tízmilliót kellene fizetnie). Mivel médiaipari információink szerint azonban a felek hajlanak a kompromisszumra, egy hónapon belül akár megegyezés is születhet, és az új show jogtiszta körülmények közt indulhat.