A Viszkis nélkül forog az első MTV-s Fábry-show

Vágólapra másolva!
A hír.24 információival szemben mégsem Fábry Sándor műsorába vezet a január 31-én szabadult Ambrus Attila első útja. A showman szerint volt róla szó, hogy forgatnak, de biztosan nem a héten.
Vágólapra másolva!

Nem a január 31-én szabaduló Ambrus Attila lesz az MTV-n induló Fábry című show első sztárvendége: az RTL-től a közmédiához igazoló Fábry Sándor az [origo] érdeklődésére elmondta, hogy volt ugyan szó arról, hogy nála kezdi médiaútját a Viszkis rablóként ismert volt jégkorongozó, de állítólag menyasszonyával szeretné eltölteni az első napot, nem egy tévéstábbal, így a show-ba legközelebb két hét múlva mehet - már ha egyáltalán.

Januártól életbe lépett ugyanis az a jogszabály-módosítás, amely szerint jogerősen elítélt bűnözők nem kérhetnek pénzt a médiában tett nyilatkozataikért: korábban többen, például Damu Roland, gázsi ellenében nyilatkoztak a tévéknek. Hajdú Péter szerint - az ő talkshow-jában volt Damu - több kiskapu is van ilyen esetekre: az egyik, hogy a produkció nem a (volt) bűnözőnek, hanem annak ügyvédjének vagy rokonának fizet, úgymond közvetítési díjat. Ilyen esetben az, hogy miképp osztja el a pénzt a közvetítő és a nyilatkozó, az már nem a producer dolga.

Fábry első MTV-s show-ja felvétele január 31-én este lesz, a műsor adásba csütörtökön kerül. Ambrus ugyan nem lesz, de a vendégek közt feltűnik Mocsai Lajos, a férfikézilabda-válogatott kapitánya, néhány csapattag kíséretében, Zelnik István, a Délkelet-ázsiai Aranymúzeum tulajdonosa, Boban Markovic, illetve Kokas Katalin, Liszt Ferenc-díjas hegedű- és brácsaművész.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól? Írja meg nekünk!