"A karakterem eddig sem volt szimpatikus" - mesél a Jóban Rosszban polgármestere

Vágólapra másolva!
A TV2 sorozatában Csillagkút polgármestere eddig sem egyenes, jóságos jelleméről volt ismert: a Jóban Rosszban Bodor Gézája nem is kedveli erőszakos karakterét.
Vágólapra másolva!

Erőszakos jelenetekkel folytatódik a Jóban Rosszban 2012-ben. "A karakterem eddig sem volt szimpatikus, nem gondoltam, hogy lehet ennél rosszabb... de mégis lehet. Talán ezek után a kedvenc zöldségesem nem áll majd velem szóba, de vállalom a kockázatot. A lányaim még kicsik, ők nem nézik a sorozatot, de volt már olyan óvodás társuk, aki azzal fogadott, hogy látott tegnap a tévében. De a gyerekeim, tudják, hogy színész vagyok. Most is elmagyaráztam nekik, hogy apa egy buta bácsit játszik, amit ők megértettek, és attól még nem gondolják, hogy én ilyen lennék" - nyilatkozta a nőverő karaktert játszó Bodor Géza a TV2-nek.

tv2

"Szörnyű, hogy ilyen emberek vannak, akik visszaélnek az erejükkel, és bántják a nőket. Hálátlan szerepnek tűnik emiatt ezt a karaktert eljátszani, de bevallom, nekem jó volt egy tőlem ennyire különböző alak bőrébe bújni. Színészileg ez különleges kihívás, ráadásul Ullmann Mónika a partnerem, aki szenzációs színésznő, és nagyban megkönnyíti a helyzetem. Persze a forgatáson vigyázunk egymásra, amikor úgy tűnik, hogy teljes erőből rángatom, akkor azért ott valójában nem olyan súlyos a helyzet" - jegyezte meg a sorozat polgármestere.

A drámai eseményszálhoz kapcsolódóan a Jóban Rosszban újra jó ügy mellé állt, a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület munkáját támogatva. Ahogy korábban Margit öngyilkossági kísérleteinek képernyőre kerülésekor, most is az érintett epizódok végén látható felhívással ösztönzi a TV2 napi sorozata nézőit arra, hogy ha Andrea történetéhez hasonlót élnek át vagy tapasztalnak környezetükben, keressék fel a családon belüli erőszak ellen küzdő szervezet munkatársait.