Közel 300 ezren bojkottálják az amerikai realitysztárt

Vágólapra másolva!
Már majdnem 300 ezernél jár azoknak a száma, akik megelégelték Kim Kardashian ténykedését - szerintük a notórius valóságshow-szereplő az amerikai kultúra szégyene.
Vágólapra másolva!

BoykottKim.com néven indult el a honlap, amelynek célja, hogy az egyik legismertebb amerikai realitysztár, Kim Kardashian műsorait és a nevéhez köthető termékeket bojkottálja. Az oldal szerint Kardashian "az amerikai kultúra szégyene", és támogatói nem hajlandók megnézni semmilyen "tévéműsort, filmet vagy szexvideót", amelyben a hölgy szerepel, sőt kerülik azokat a boltokat is, ahol a sztár nevével fémjelzett vagy általa reklámozott tárgyak kaphatók. A közel 300 ezer embert tömörítő kezdeményezés november 2-án indult el, miután a Daily News egyik publicistája, Joanna Molloy felvetette az ötletet.

Kardashian Paris Hilton valóságshow-jában, a The Simple Life-ban tűnt fel 2003-ban, 2007-re pedig - családjával együtt - saját műsort kapott (Keeping Up with the Kardashians), amely jövőre már a hetedik évadját kezdi, és több spin-off is készült belőle. A realitysztár szerepelt az amerikai Sztárok a jégen-ben, vagyis a Dancing with the Stars-ban; beugró zsűritagként feltűnt a Leendő divatdiktátorok-ban és a Topmodell leszek!-ben; az Így jártam anyátokkal-ban pedig önmagát alakította.