Való Világ-műsorváltozás lesz az RTL-nél az X-Faktor miatt

Vágólapra másolva!
Nem december 18-án, hanem 19-én lesz a következő párbaj a VV5-ben. A bokszmeccseken nyolcan vehetnek részt, december 7-én derül ki, kinek nem megfelelő a kondíciója, hozzáállása.
Vágólapra másolva!

Változik az RTL Klub műsorrendje, de nem a tervezett bokszmérkőzések, hanem a dupla X-Faktor-döntő miatt. Mivel a tehetségkutató 2011-es, második évadjának utolsó két adása december 17-én és 18-án este lesz, és várhatóan hosszúra nyúlik, a Való Világ párbaj átkerül vasárnapról hétfő estére.

A december 11-i kiválasztást azonban nem zavarja, hogy egy órával korábban még egymást püfölik a villalakók a ringben, mert a bokszmeccsek után lezuhanyoznak, jégakkut nyomnak a feldagadt orrukra, majd átmennek a villába, hogy jeleket pakoljanak azokra, akiket szívesen látnának a villán kívül.

Tízen vannak benn, hatan eshetnek ki legközelebb, négyen kapnak várhatóan mentességet. A szerdai, december 7-i adásból kiderül, hogy a nézői szavazásokon utolsó két-két helyre került fiúk és lányok közül az edzők kit nem tartanak alkalmasnak egy bokszmeccsre: egy lány és egy fiú tehát kihullik, nem mehet a ringbe, így védettséget sem kap. Az RTL Klub rutinosan adagolja az izgalmat a lakóknak és a tévézőknek egyaránt: csak december 8-án derül ki, ki kivel verekszik meg a csatorna stúdiójában.

Nézze meg tévés blogunkat is!