Danny DeVitót is díjazták a tévékritikusok

Vágólapra másolva!
A Critics' Choice tévés díjait június 20-án adták át: nyert a Mad Men - Reklámőrültek és a Modern család, továbbá Danny DeVito teljesítményét is elismerték.
Vágólapra másolva!

A Critics' Choice filmes díjait már januárban kiosztották, a tévés szekciót azonban csak június 20-án jutalmazták Los Angelesben: a legjobb drámai sorozatnak a Mad Men - Reklámőrültek bizonyult, a legjobb vígjátéksorozatnak járó elismerést pedig a Modern család stábja zsebelhette be.

A drámai színészek versenyéből a Mad Men - Reklámőrültek főszereplője, Jon Hamm került ki győztesen, párja - vagyis a legjobb drámai színésznő - Julianna Margulies (A férjem védelmében) lett. A komikus színészek közül az Agymenők-ben látott Jim Parsonst, illetve A stúdió színésznőjét, Tina Feyt díjazták a kritikusok.

A legjobb realitynek az amerikai Megasztár, vagyis az American Idol bizonyult, a talkshow-k közül pedig Jon Stewartét méltatták leginkább. A televíziós ikon díját idén Danny DeVito kapta, aki 1978 és 1983 között a Taxi-ban játszott, jelenleg pedig a Felhőtlen Philadelphiá-ban szerepel.

A Critics' Choice Awards nyerteseinek teljes listája többek között itt olvasható.