A szülők tiltakozása miatt kaszáltak el egy sorozatot az USA-ban

Vágólapra másolva!
A tévéző szülők tiltakozása, a botrányok és a hirdetők visszavonulása miatt állította le az amerikai MTV a Skins helyi változatát.
Vágólapra másolva!

Az amerikai MTV nem készít második évadot a britektől átvett sorozatának, a Skins-nek. A döntés nem különösebben meglepő, mert az Egyesült Államokban nagy vihart kavart a tinik mindennapjairól szóló sorozat, amely kendőzetlenül - néhol pedig túlzásokba esve - mutatja be a mai tinik életét, amelyben a szex, a drogok, az alkohol, illetve a bulik kapják a főszerepet.

music tv

A Parents Television Council (Szülők Televíziós Tanácsa) szerint a széria "minden idők legveszélyesebb televíziós műsora, amit gyermekeknek készítettek" - írja a Hollywood Reporter. A szülőket képviselő szervezet nyomására az FBI gyermekpornográfia gyanúja miatt még nyomozást is indított, mivel a brit eredetihez hasonlóan itt is voltak kiskorúak a színészek közt.

A botrányok után a hirdetők is kihátráltak a sorozat mögül, így az MTV az eddigi legnagyobb tiltakozást kiváltó műsora befejezése mellett döntött.