Trópusi hét az OzoneNetworkön

Vágólapra másolva!
December 26-a és január 1-je között az OzoneNetwork minden műsora meleg égtájakra kalauzolja a nézőket. Egy hét alatt 48 premierfilmet kínál a csatorna.
Vágólapra másolva!

A közösségi médium igyekszik elfeledtetni a hideget és a trópusokra repíteni a nézőket. A téli napok helyett a nyár élményeit kínálja a két ünnep között.


Hétköznaponként 10.00 órától az Afrika nagyító alatt a kontinens apró élőlényeit mutatja be a díjnyertes operatőr, dr. Rudolf Lammers kameráin keresztül. Déltől eldugott paradicsomokat láthatunk Jamaicától Baliig A világ legszebb szállodái című sorozatban. 13.00 órakor átrepülhetünk Brazíliába, hogy kiderüljön, nem csak a riói karnevál és a vérpezsdítő szamba miatt különleges ez az ország. Majd 16.00 órától olyan édenkérteket láthatunk, ahol a helyiek tökéletesen összhangot teremtenek a tradícióik ápolása és a turizmus között.

Hétvégén 13.00 órától Víz alatti titkok-at fedezhetünk fel: kiderül, a 393 szigetből álló Palau alatt hihetetlen csodavilág lapul. 19.30-kor a Kincses szigetek-ben hat elszeparált kis sziget lenyűgöző állatvilágát ismerhetjük meg. Szombaton és vasárnap, két alkalommal is vetít a csatorna IMAX-filmeket, a Trópusi esőerdő-t, az Őrült kaliforniai kalandok-at, az Amazonok földjé-t, valamint az Az óceán csodái-t.

Az OzoneNetwork az Origo Zrt. tévécsatornája.