Újfent lehetett pityeregni az X-Faktor végén

X-Faktor, Baricz Gergő, Kováts Vera
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor-ból december 3-án Kováts Vera esett ki, négyen vannak versenyben. A szerelmespárnak kikiáltott Baricz-Kováts páros párbajozott a bennmaradásért, megríkatva a érzelmesebb női nézőket.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor-ban Kováts Vera, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás és Kocsis Tibor két-két dalt énekelt, egy amerikai és egy magyar slágert. Az adásban fellépett az első széria második helyezettje, Takács Nikolas, aki közös számát adta elő a portugál Aureával.

Az eredményhirdetésnél már csak öten álltak a színpadon, és csupán három versenyző juthatott tovább párbaj nélkül. A nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot a két legfiatalabb, Kováts Vera és Baricz Gergő kapta. A párbajdalok éneklésekor mindkét félen látszott a feszültség: a mentorok nem tudtak döntésre jutni, a nézők szavazatai alapján pedig Kováts Verának fejeződött be az X-Faktor. Mivel a sajtó szerelmespárnak kiáltotta ki a Kováts-Baricz párost, és ők sem nagyon tagadták, hogy vonzódnak egymáshoz, kettejük bennmaradásért vívott dalpárbaja, majd az azt követő hosszas ölelkezés könnyeket csalhatott az érzelgősebb női nézők szemébe.

rtl

Kováts Verával és az eddigi kiesőkkel azonban már vasárnap is találkozhatnak a rajongók, ugyanis a budapesti Corvin Bevásárlóközpontban adnak koncertet 19 órától.

Olvasnivaló: 9 RTL-es műsor, amelyben visszatérhet Stohl András