Muri Enikő és Kocsis Tibor döntős az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
December 17-én már csak hárman maradtak az X-Faktor-ban: a nézők szavazatai alapján Baricz Gergő számára véget ért a verseny.
Vágólapra másolva!

Október 15-én indult a második X-Faktor élő adássorozata, amelyben 12 produkció küzdött a nézők voksaiért. A sorozat végén, a december 17-i adásból kiderült, hogy kik azok, akik bejutottak a vasárnapi fináléba. A versenydalok után a nézők ismét láthatták együtt az összes döntőst, az eredményhirdetés előtt pedig fellépett a Magna Cum Laude. A szombati adásban már csak a nézők szavazatai számítottak, így végül Muri Enikő és Kocsis Tibor lépett tovább a fináléba, Baricz Gergő számára pedig véget ért a verseny.

rtl

Az RTL Klub nézői vasárnap délután egytől egészen az esti híradóig X-Faktor Napot láthatnak, akárcsak 2010-ben. A tehetségkutató12 döntőse december 21-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Az elmúlt napokban, hetekben Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Geszti Péter, Nagy Feró, Kováts Vera, Lil C, Baricz Gergő, Muri Enikő és Kocsis Tibor is nyilatkozott az [origo]-nak: az összes x-faktoros cikkünket itt találja.