"A mentorok közt van a nagy csata" - Kováts Vera, az X-Faktor kiesője

Vágólapra másolva!
Kováts Vera, az RTL Klub tehetségkutatójának legutóbbi kiesője szerint a mentorok jobban taktikáznak, keményebben beszólnak, mint az első évadban. A korábbiak közül Demes Tamás búcsúja döbbentette meg, Baricz Gergőt pedig nyertesnek látná - noha állítja, csak jó barátság van köztük.
Vágólapra másolva!

Kováts Vera, az X-Faktor legutóbbi kiesője az [origo] megkeresésére elmesélte, hogy tizenhat évesen nehéz volt helytállni egy ilyen méretű tévéshow-ban. "Az utóbbi fellépés is durva volt, főleg, hogy Gergő ellen kellett párbajoznom" - magyarázta. A show után az X-faktorosokkal bulizni ment, lazított: ott volt Baricz Gergő is. "Nem vagyunk szerelmesek, ezt csak a sajtó írja. Nagyon jó barátok vagyunk, így kicsit idegesít, ha nem a valóság jelenik meg, de elfogadom, ha ezek a pletykák érdeklik az embereket. Figyelmeztettek az RTL-esek, hogy innentől nem mindig az igazságot fogom olvasni magamról" - tette hozzá.

Miközben az énekesek állítólag összetartanak, a mentorok közt megy a harc, véli Vera. "Igazi küzdelem van köztük, nyerni akarnak. Mi, énekesek egymással nem vagyunk rosszban, a mentorok viszont elszántabban küzdenek egymással, mint tavaly. Én Malek Miklós kritikáitól tartottam legjobban, ő tényleg megmondja a frankót: ő onnan közelít, hogy mennyire piacképes, mennyire eladható egy-egy produkció. Most szombaton ő mellettem szavazott, de kicsit szomorú voltam, hogy Geszti Péter viszont ellenem voksolt. Különben az elején nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok, ez elképesztő, így mindenkinek hálás vagyok, aki segített" - mondta.

Nagyon szeretné, ha Baricz Gergő nyerné a második X-Faktor-t. "Kicsit jobban fel kell oldódnia a színpadon, és akkor van esélye. Jobban magának kell énekelnie" - fűzte hozzá. A korábbi adásokban Demes Tamás kiesése volt rá legnagyobb hatással. "Nem számítottam rá, nagyon jóban vagyunk, nagyon fájt, hogy nem versenyez velünk. Amúgy még mindenki ott lakik a Corvin sétányon, Tamás és az ikrek is, de lehet érezni, hogy kik estek már ki, főleg azért, mert nincsenek annyira leterhelve" - mesélte.

Úgy látja, hogy rá nem csak a kismamák és nagymamák voksoltak, szerinte majdnem minden korosztályból szavaztak rá, legalábbis a reakciókból ez jött le. Azt mondta, vizsgák, dolgozatok előtt nem szokott különösebben izgulni, de ez más kategória. "Az élő show, a verseny azért elég parás. Érdekes, hogy az első élő show-n nem izgultam annyira, mint a többi műsor előtt. Nem tudom, miért volt ez így" - tűnődött.

rtl

Mint azt Nagy Feró is elmesélte, a lányok mentoraként mindig látta, ha épp mélyponton vannak. Vera sem szárnyalt folyton: "Én szoktam erőt venni magamon, túljutottam a mélypontokon, mindig valahogy megoldottam. Volt, hogy fáradt voltam, szomorú, nem bíztam magamban, például a dallal kapcsolatos érzéseim miatt. Feró ilyenkor is biztatott" - mondta az [origo]-nak. Határozott terve egyelőre nincs a jövőre nézve, de saját dalokat, albumot, koncerteket tervez.

Olvasnivaló: 9 RTL-es műsor, amelyben visszatérhet Stohl András