2011 legtöbbet letöltött sorozatai

Dexter, filmsorozat
Vágólapra másolva!
A Torrent Freak oldal összesítése szerint 2011-ben az itthon a Viasaton látható Dexter-t és az HBO új sorozatát, a Trónok harcá-t töltötték le a netezők.
Vágólapra másolva!

A Torrent Freak honlap számításai szerint 2011-ben a Dexter volt az interneten a legtöbbször letöltött tévésorozat, egy-egy részét átlagosan 3 millió 620 ezer felhasználó kaparintotta meg ilyen módon. A különös módon szerethető, szociopata sorozatgyilkos sorozata az USA-ban egy fizetős kábeltévén, a Showtime-on megy, egy átlagos epizódját bő kétmillióan követik.

Második az itthon is igen népszerűvé lett a képen látható Trónok harca, 3,4 millió letöltéssel - egy-egy részt többen szereztek meg az internetről, mint ahányan megnézték az amerikai HBO-n a premiert és az ismétlést. Harmadik az Agymenők lett: a The Big Bang Theory odakinn nagy siker, a közel 16 milliós tévés nézettséghez képest a részenkénti bő 3 millió letöltő nem is tűnik olyan soknak.

Forrás: HBO

Doktor House a negyedik, az Így jártam anyátokkal áll az ötödik helyen. Az itthon még az RTL-en is gyengén muzsikáló Glee a hatodik, utána jön a zombis horror, a The Walking Dead. A tízbe befért még Spielberg dínós sorozata, a Terra Nova, a vámpíros True Blood és a Totál szívás.

A Trónok harcá-ból Emilia Clarke, azaz Daenerys hercegnő nyilatkozott az [origo]-nak (a cikk itt olvasható), Sean Beannel (Ned Stark) készült cikkünk pedig itt található.