Tévés kollégáit elemezte Vágó István

Vágólapra másolva!
Az ismert műsorvezető egy német televízióst tart példaképének, akinek műsorait videón nézte. Sebestyén Balázst tehetségesnek tartja, szerinte ügyesen játszik össze a nézőkkel, miközben néha kigúnyolja a szereplőket.
Vágólapra másolva!

Vágó István a napokban megjelenő kvízkönyvében 2012 megválaszolni való kérdés mellett sztorikat is megoszt a vetélkedők világáról. "Nagyszerű kollégák dolgoztak, dolgoznak a Who Wants to Be a Millionaire? nemzetközi változataiban. Chris Tarrant az eredeti brit verzióból igazán kiváló kvízmester, akinek legfőbb eszköze csipkelődő angol humora. A német kolléga, Günther Jauch művelt ember, mégis inkább vicces cinizmusával és távolságtartásával operál. A spanyol Carlos Sobera mestere a nézővel való összekacsintásnak a játékos háta mögött, sokszor annak kárára, ami egyébként a tehetséges Sebestyén Balázs egyik legnagyobb erénye is" - vélte.

Elismert pályatársáról is mesélt. "Abszolút kedvencem és példaképem a német Thomas Gottschalk, a ZDF Wetten dass...? című műsorának hórihorgas, hosszú szőke hajú házigazdája. Én őt tartom minden idők legrátermettebb műsorvezetőjének, aki egyszerre okos, jó kedélyű és humoros. A nyolcvanas években barátaim videokazettán küldték a műsorait, amelyeket valósággal faltam. Világos volt, hogy soha nem lehetek olyan, mint Thomas Gottschalk. Őt őszintén irigylem" - írja Vágó a Legyen ön is kvízmester című könyvében.