Tévéképernyőn Kiefer Sutherland bérgyilkosos websorozata

Vágólapra másolva!
A 24 című akciósorozatból is ismert Kiefer Sutherlanddel készült A gyónás című webszéria, amely az AXN internetes oldalán már látható. A csatorna képernyőn leadja egyben.
Vágólapra másolva!

Az AXN Player őszi újdonságaként bemutatott drámasorozat november 7-től az online platform mellett, az AXN csatorna műsorkínálatában is elérhető lesz. A sorozat kedvelői a teljes történetet A gyónás - A Film címmel november 20-án este, egyben is végignézhetik.

A széria helyszíne egy templom gyóntatófülkéje, ahol két férfi beszélget, hol ingerülten, hol békésen a bűnről, a halálról, a sorsról. Az egyikük pap (John Hurt), a másik viszont bérgyilkos (Kiefer Sutherland), akinek gyónása során visszaemlékezéseket láthat a néző: akad kínzás is (ilyenkor előjön a régi Jack Bauer a 24-ből), hidegvérű gyilkosság, és némi likvidálás előtti moralizálás.

axn

Az egyes részek rövidsége miatt minden elhangzó mondatnak és apró mozdulatnak súlya és jelentősége van. Brad Mirman, a sorozat írója olyan alkotást készített, ami egyszerre elgondolkodtató, minőségi és szórakoztató, és mindez öt-nyolc perces epizódokban.