Támadó medvék, elhagyott ösvények - Bear Grylls-nyereményjáték

Vágólapra másolva!
Megjelent magyarul a Discovery Channelről ismert Bear Grylls könyve, A vadon törvényei, amely A túlélés és felderítés kézikönyve alcímet viseli. Az [origo] tévérovatának olvasói egy jó válasszal nyerhetnek egy példányt belőle.
Vágólapra másolva!

Megjelent magyarul a Discovery Channelről is ismert Bear Grylls könyve, A vadon törvénye - A túlélés és felderítés kézikönyve. A számos fotóval illusztrált kiadványban a szerző a természetbe vágyó kalandoroknak ad hasznos tippeket, mintákkal mutatja be, mely állat jellemzően milyen nyomot hagy, elmondja, mi a teendő, ha medve tör a sátorra, amelyben épp aludna a gyanútlan kempingező, és bemutatja, hogyan kell gyorsan, viszonylag kényelmes tábori ágyat, ülőkét, asztalt fabrikálni. Bear Grylls praktikus tanácsokkal szolgál a fűrészeket, fejszéket, késeket illetően, megoszt jó pár igazi, tábortűzi történetet, hasznos tippeket ad a rejtőzésre, lopózásra, és elkotyogja, hogyan kell tisztálkodni, ha csak egy-két deci vizünk van.

discovery

Az [origo] tévérovatának olvasói egy jó válasszal nyerhetnek egy példányt a könyvből. Három kötetet sorsolunk ki, a kérdés pedig egyszerű:

Melyik évben indult A túlélés törvényei a tévében?

A helyes megfejtést erre az e-mailcímre kérjük, november 25-én éjfélig. Kérjük, a válasz mellé mindenképp írja meg nevét és lakcímét. A szerencsés nyerteseknek az [origo] postai úton juttatja el a könyvet. A játékban az Origo Zrt. és a Discovery Channel dolgozói és családtagjai nem vehetnek részt.