ÖsszeEsküvők: Csenge védett, az elhagyott szőke kieshet

Vágólapra másolva!
A Tv2 valóságshow-jában november 15-én védettséget kapott Csenge, a 3-3-as állás után neki kellett megnevezni, ki menjen a pénteki összecsapásra.
Vágólapra másolva!

"Veszélyben érzem azt, aki számomra a legfontosabb, így Csengét védeném meg. Innentől mindenki veszélyben van" - kezdte a hétfői fizikai megmérettetésen győztes Peti (a képen), aki a birkakergető feladat sikeres elvégzése után nyerte el a jogot, hogy védettséget adjon valakinek.

Kiki lánya szerint a lányok a játék során összecsiszolódtak, szándékosan egy pár nélkül lézengő, egyedülálló nőre tett, Mónikát jelölte meg. A szőke lány utálja Nikót, nem volt kérdés, kire tesz. Renike szavai szerint háborúban van egy párossal, szintén Nikótól szabadulna meg, akárcsak Diaz.

tv2

"Mindenkinél kialakult a sorrend, hogy kihez áll közel" - szabadkozott Mása, Mónikára tett, akárcsak Ricsi új párja. A védettséget élvező Csengének kellett döntenie, mely lányt küldi az összecsapásra, ő pedig nem változtatta meg véleményét, a Ricsi által elhagyott szőkétől szabadulna. Szerdán a fiúknak kell megjelölniük valakit, Mónika ellenfeleként.