Nézettség: Való Világot vert a Napló, mindent vert az X-Faktor

Vágólapra másolva!
Az év 44. hetében nem sokat változtak az erőviszonyok, továbbra is az RTL Klub tehetségkutató műsora hozza a legtöbb nézőt, a legjobb közönségarányt. A Tv2 a Napló jó eredményének örülhetett a múlt héten.
Vágólapra másolva!

Az év 44. hetében a kereskedelmi célcsoportban az RTL nyert, 19,3 százalékkal, a Tv2-re öt százalékpontot vert. A 18-49 évesek közt a középmezőnyt a Viasat vezeti 5,4 százalékkal, a Film+ is megelőzte az m1-et, és ezúttal kicsit gyengébben zárt a Cool. Az X-Faktor ezen a listán is első, messze elhúzott a mezőnytől a 46 százalékos közönségarányával. Az RTL szappanoperája és a Tv2 esti hírműsora után filmek következnek a listán (A Karib-tenger kalózai 2., a Csak szex és más semmi), a Napló adásideje alatt verte a VV5-öt.

A teljes lakosságnál az RTL Klub 19,2, a Tv2 15,9, az MTV pedig 8,5 százalékos közönségarányt ért el. Kétmilliós nézettség fölött csak az X-Faktor található, hetek óta, a Barátok közt második helye és a Napló harmadik helye sem nagy meglepetés. A Tények legerősebb adását közel 1,5 millióan, az RTL-es Híradó-t jobb estéjén 1,32 millióan nézték. A VV5 nem hozza a korábbi széria kiváló számait, ám így is jobban teljesít, mint az ÖsszeEsküvők, amely legnézettebb adásával - a hetes sávban - 902 ezres nézettséget ért el.

Az MTV a Híradó-val és Gundel Takács Gábor vetélkedőjével, a Maradj talpon-nal fért fel a harmincas listára.

Top 10, nézettség
Teljes lakosság

agb

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel.
A műsor címe utáűn látható nézőszám ezer főben van megadva.
Forrás: AGB Nielsen