Még három adás, és leáll a Heti hetes

Vágólapra másolva!
Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője szerint alaptalanok a műsor megszűnéséről szóló pletykák, csak arról van szó, hogy téli pihenőre vonul a műsor.
Vágólapra másolva!

Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írja a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor végét is jelentheti.

Az [origo] megkeresésére Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője elmondta, nem tud arról, hogy ne térne vissza 2012-ben a műsor. "Elvonulunk téli szünetre, de tavasszal visszajövünk. Három adásunk van még ősszel, majd decemberben, januárban nem lesz képernyőn a Heti hetes, de még nagyobb lendülettel, több ötlettel jövünk vissza később" - válaszolta.

A főszerkesztő szerint minden kereskedelmi tévé megérzi a csökkenő reklámbevételeken keresztül a válságot, de szerinte legfeljebb a technikán lehet spórolni, a személyi béreken nem. "Hallottam én is számokat hogy mennyit keresnek nálunk a Heti hetes szereplői, de ezeknek a légből kapott összegeknek csak a töredékét kapják" - kommentálta, hozzátéve, hogy a pontos összegekről nem nyilatkozhat.