Félresminkelt Benkővel és Cicciolinával nem lehet már műsorsávot nyerni

Vágólapra másolva!
Idei talán legszerényebb közönségarányát érte el a Frizbi Hajdú Péterrel, amely legutóbb épp 10 százalék fölött végzett.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg idei legszerényebb közönségarányát érte el a Tv2 bulváros talkshow-ja, a Frizbi Hajdú Péterrel, amely legutóbb, október 30-án csak 10,2 százalékkal futott a kereskedelmi célcsoportban. A Frizbi korábban többször verte a Heti hetes-t, így meglepően gyenge eredményt ért el azon az estén, amikor nem vonult fel ellene Gálvölgyi, Bajor, Hernádi és Hajós. (Az őszi szezonban a Frizbi hét alkalomból ötször nyerte a műsorsávját 18-49-ben.)

tv2

A Tv2 műsorában Fekete László erőművész pelenkázott, Verebes István adomázott, a különös okból kifolyólag kisminkelt Benkő Dániel lantművész tréfálkozott, Cicciolina pedig szexről beszélt, de ez nem volt elég ahhoz, hogy a Frizbi megszorongassa a Szállító című film második részét az RTL-en, mely 34 százalékos átlaggal ment. Verebes korábban és a Frizbi fő riválisában, a Heti hetes-ben anekdotázott éveken át (akkor igen jó nézettséggel), Cicciolina viszont már sokszor volt a talkshow vendége.