Rákos a Jockey Ewingot alakító Larry Hagman

Vágólapra másolva!
Rákbetegsége van Larry Hagmannek. Ezt maga a színész jelentette be, de azt mondta, a betegség gyógyítható formája támadta meg, és a kezelés alatt is folytatja a munkát a Dallas új sorozatában.
Vágólapra másolva!

Rákot találtak Larry Hagman színész szervezetében. A Dallas filmsorozatban Jockey Ewingot alakító nyolcvanéves színész közölte, a betegség ellenére folytatja színészi munkáját a sorozat remake-jében. Azt nem közölte, hogy melyik szervét támadta meg a betegség, csak annyit, hogy a rák egy "nagyon hétköznapi, kezelhető" változatát találták nála.

"A kezelés alatt is folytatom a munkámat az új Dallas-sorozatban. Kitalálni sem lehetne jobb dolgot, mint dolgozni egy olyan show-n, amelyet szeretek, olyan emberekkel, akiket szeretek. És különben is mindenki tudja, hogy Jockey-t nem lehet kiütni" - idézte a brit Guardian.

Az új Dallas-sorozat a Ewing-leszármazottak közötti viszályokat dolgozza fel, és a régi szereplők mellett új arcok is feltűnnek benne. Hagmannak 15 éve már volt egy súlyos betegsége, akkor májátültetésre szorult.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys
Larry Hagman idén májusban Beverly Hillsben