Műsorváltozás lesz az RTL Klubon a Stohl András-interjú miatt

Vágólapra másolva!
Börtönbe vonulása előtt az utolsó televíziós interjúját adta Stohl András az RTL Klubnak. Az október 5-i Portré-ban - amely miatt változik az esti műsorrend - a rá váró börtönéletről és az ítéletről is beszélt.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub a Fókusz Portré miatt változtat a korábban kiadott műsorterven: október 5-én a Portré Stohl Andrással 22.40-kor kezdődik, ezután 23.10-kor kerül adásba a Vámpírnaplók, 00.10-kor pedig a Reflektor. Az interjút - a régi munkakapcsolat miatt - a Fókusz és Reggeli műsorvezetőnője, Barabás Éva készítette.

"Magam is meglepődtem, hogy András azonnal igent mondott, amikor felhívtam őt telefonon. Vállalta a beszélgetést, és éppen ő volt az, aki lazábban kezelte kettőnk közül a helyzetet. Azért is izgultam, mert szerettem volna elvonatkoztatni attól, mennyire szeretem őt, és mennyire haragszom rá amiatt, amit tett" - mondta Barabás Éva az RTL-nek.

A színészt szeptember 6-án a Pest Megyei Bíróság jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, öt hónap után, jó magaviselet esetén szabadon bocsájtható.