Megvan a VV-villa első közellensége

légy képben, VV5, ValóVilág 5, valóvilág, Csaba
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jában a jelen állás szerint hat-nyolc játékos is Csabára teszi majd a jelet, ha arra kerül a sor - és a védettségi játékot is úgy alakították, hogy a fiú ne nyerjen. Az első kiválasztás október 16-án lesz.
Vágólapra másolva!

A Való Világ második megméretésén egyfajta szumóval kevert gladiátorküzdelem volt, a fiúk közül kisebbrendűségét önmagasztalással, harsány emberkedéssel, önimádattal kompenzáló Cristofel, a lányok közül az újonnan érkezett, még nem sokat mutató Eszter lett a győztes. Mint később kiderült, a próbák előtt többen megbeszélték, hogy hagyják előbbit Csaba ellen harcolni, mert neki van a legtöbb esélye fizikai feladatban legyűrni a nem különösebben népszerű, magában meghúzódó, "helyes pasi" kategóriában bekerült legényt, aki hitelesen alakítaná a helyi színházban a láthatatlan embert.

rtl

Két nyertes azonban nem kaphatott védettséget a kiválasztásra, kihívásra, párbajra, így a végén, az arénában logikai feladattal döntöttek arról, kinek biztos a bennmaradása. Ugyan a nagy többség a félig kubai srácnak drukkolt, a feladatot az ügyvédlány teljesítette hamarabb, elnyerve így az immunitás lila kendőjét. Az első kiválasztás vasárnap, október 16-án este lesz.

(A kép az első megméretésen készült.)