Malek Miklós: Nem szívesen gyűröm az X-faktorosok lelkét

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub tehetségkutatójának mentora szerint "hozott anyagból" dolgozik, kialakult, kiforrott egyéniségeket kapott, mivel ezúttal ő viszi a huszonöt év fölöttiek csapatát. Mint elmondta, a mentorok házában látott jelenetek egy része kizárólag a tévézők feszültségben tartása miatt történt.
Vágólapra másolva!

Malek Miklós, akárcsak a többi mentor, az utolsó pillanatig hagyta kétségek közt kiválasztottjait, kivárva hosszan, és amikor már-már összeomlott a teljes reménytelenség szélére sodródó, sóhajtozó, sápadt énekes, csak akkor közölte vele, hogy viszi az élő show-ba. "Nem szívesen gyűröm a lelküket ilyenkor, de a tévé az ilyen dolog" - magyarázta az RTL Klub Reggeli című műsorában.

A csapatával elégedett. "Három helyre van hat tehetséges ember, nagyon nehéz döntés ez. Tibor nekem a 'tipikus hang', Tamás az erős ember, a nép gyermeke, aki bejött az utcáról, aki megszólal, és minden energia felszabadul. Gyurcsík Tibi pedig a nőcsábász, nagyon sok színnel rendelkezik, nagy meglepetéseket fog okozni" - magyarázta.

Forrás: Tuba Zoltán, [origo]

"Hozott anyagból dogozunk, mivel a 25+ kategóriában már kialakult egyéniségek vannak. A lényeg, hogy amit hoznak, jól működjön, amúgy pedig őket könnyebb terelgetni" - tette hozzá. A versenyzőit motiváltnak látja, reggeltől estig folyamatosan jönnek-mennek, énekórák, különórák vannak, koreográfiát tanulnak: ambiciózusak, mert akár este 11-kor is felmennek a próbaterembe.

Malek Miklóssal készült hosszabb interjúnkat itt olvashatja.