Hajdú Péter: Szeretik a nézők a naiv szőkéket

Vágólapra másolva!
Bár elsőre különösnek tűnhet, Fásy Ádámmal és Karda Beával is lehet nézettséget növelni - legalábbis az ÖsszeEsküvők producere szerint. A két, főképp kisebb kábeltévékről ismert műsorvezető és előadóművész a reality mai adásában tűnnek fel hosszabban.
Vágólapra másolva!

Karda Beát és Fásy Ádámot vetette be a TV2 napi valóságshow-jában, ami annak jele, hogy olyan célcsoportban szeretnék megerősíteni a műsort, amely szereti előbbi táncdalait, utóbbi lakodalmas zenét népszerűsítő show-ját. A reality producere, Hajdú Péter szerint még velük is lehet nézettséget növelni.

"Karda Bea nagyon jól szerepelt az Ezek megőrültek! című műsorban, és azt gondoljuk, hogy a nézők szeretik nézni a naiv, szőke nőket. Az a vidám műsor nagyon jó nézettséget hozott a csatornának, és vasárnap este a Frizbi-ben is többen nézték a velük készült blokkot, mint az RTL-en az azonos időben futó filmet. Szinte végig a filmmel szemben mentünk, és nyertünk" - magyarázta az [origo] kérdésére. (Hajdú szerint a talkshow-ja után következő Totalcar című műsor kikapott a filmtől, így a film összességében magasabb közönségarányt ért el.)

"Fásy Ádámot eddig mindig sokan nézték, amikor nálunk vendégeskedett, sőt állandó rovata van az ország legolvasottabb napilapjában, és népszerűsége töretlen. Kiderül, hogy tudtunk-e velük nézettséget növelni. Egyébként Benkő Dániel is egy idősebb korcsoportba tartozik, mégis jó számokat ért el a műsora 18-49-ben" - tette hozzá Hajdú, aki egyelőre más celebritással nem tárgyalt. "Ha tetszik a nézőknek a sztárok vendégeskedése az ÖsszeEsküvők rezidencián, akkor elképzelhető, hogy másokat is beköltöztetünk" - jelezte.

A hétfői adásban Fásyék nemigen szerepeltek még, ekkor 18 százalék alatt maradt a 18-49-es célcsoportban mért közönségarány, miközben a Fókusz 23 százalék fölött teljesített. Akárcsak a Való Világ 5-öt, a TV2 valóságshow-ját is vizsgálja a médiahatóság a beérkezett panaszok miatt.