Zuhant az ÖsszeEsküvők nézettsége, vígan nyert a Fókusz

Vágólapra másolva!
A beköltözőshow-t sokan látták, de a Tv2 párkeresője második adásának nézettsége 20 százalék alatt maradt.
Vágólapra másolva!

Szeptember 19-én indult igazán az őszi műsorstruktúra az RTL Klubon és a Tv2-n, ekkor kerültek helyükre a valóságshow-k, a magazinműsorok. A beszavazón megfelelően teljesítő ÖsszeEsküvők, amely első adásával leverte a Miami helyszínelők-et és a Való Világ-ot, második adásával kikapott, nem bírt a Fókusz-szal.

A célcsoportban 18,5 százalékot elért reality nem tartotta meg a Tények jó közönségarányát (29,6 százalék), a kettő közti hosszú reklámblokk alatt sokan elkapcsoltak, és az adás is unalmasan, szavazásra buzdító beszéddel, fotók és kódok mutogatásával kezdődött, a főcím után négy-öt perc múlva indult csak az első összefoglaló kisfilm, azaz a cselekményre vágyó nézőknek negyedórájuk is volt arra, hogy más csatorna kínálatát látva elcsábuljanak. A szereplők alapos megismerésével, a konfliktusok megszaporodásával nőhet a nézettség - ennél biztosan többet vártak a Róna utcában.

A beszavazóshow-k sokszor gyér eredménye után szeptember 19-én a VV5 már 25,1 százalékos közönségaránnyal ment, ezzel verte az Aktív-ot, de így is jócskán elmarad az előző VV-sorozat 40 százalék körüli átlagától.