NCIS-t vertek a Való Világ alfahímei

Vágólapra másolva!
27,4 százalékos közönségaránnyal nyitott a VV5 a kereskedelmi célcsoportban. A Dr. Csont előtte ugyan jobb százalékkal ment, de az alfahímek kategóriát bemutató reality így is verte az NCIS-t és az NCIS: Los Angeles-t.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 4 nagyjából 40 százalékos, 18-49-es célcsoportban mért átlaga után gyengének tűnik a kezdeti 27,4 százalék, amellyel szeptember 12-én elrajtolt a valóságshow, de így is nyert a műsorsávban az RTL a Tv2 által leadott NCIS és NCIS: Los Angeles című sorozatok ellen.

A képen ront az a tény, hogy előtte a Dr. Csont 30 százalék körüli közönségaránnyal futott (ez esett később), illetve az, hogy a beszavazó alatt folyamatosan csökkent a nézettség: a kezdeti 31,1 százalékról 25-re.

2010-ben, a VV4 elején a reality első néhány napjában, első két hetében szintén a várakozások alatti nézőszámot termelt (később jelentősen megnőtt), de ez azért van, mert a jelek szerint a beszavazóshow-k még nem annyira érdeklik a tévézőket, mint a későbbi konfliktusok, amikor már be is költöznek a szereplők a villába.