Verekedésért jelentik fel a Lost kocsmaszagú sztárját

Vágólapra másolva!
A Lost egyik főszereplője, Matthew Fox állítólag egy női buszsofőrrel dulakodott Clevelandben egy magánbuszon, de ő húzta a rövidebbet.
Vágólapra másolva!

Feljelentik fizikai erőszakért a Lost Jack-jét, Matthew Foxot, aki a vádlója szerint egy clevelandi bárból kilépve úgy döntött, hogy felszáll a közelben parkoló privát partibuszra, majd ott dulakodni kezdett. A női sofőr szerint a színész részeg volt: Heather Bormann többször is figyelmeztette, hogy ne szálljon fel a járműre - írja a TMZ.

A szóváltást végül tettlegesség követte, mivel a sofőr állítása szerint Fox durván mellbe és ágyékon ütötte. "Olyan erővel ütött, mintha férfi lettem volna" - nyilatkozta Bormann, aki szerint a színésznek erősen kocsmaszaga volt. A megtámadott sofőrnő azonban nem hagyta magát, és egy bal horoggal viszonozta a támadást: az ütés olyan erősre sikerült, hogy Fox ajka felrepedt, a keményen védekező nő keze pedig eltört. A videointerjúban a nő elmesélte, hogy fiúk közt nőtt fel, fiútestvérei vannak, sokat verekedett korábban, ezért is reagált erőszakkal.



A helyszínre kiérkező rendőrök őrizetbe vették az erőszakoskodó színészt, később azonban elengedték. Az ügynek nincs vége, a bíróságon folytatódik, mivel a megütött nő (aki látta a Lost első évadát, így világosan felismerte a támadót) feljelentést tesz a színész ellen.