Nézettség: Piedone pofonjait lesték a tévézők a szomorú, esős időben

Vágólapra másolva!
Az év 30. hetében is Bud Spencer-filmekkel lehetett jó nézettséget hozni. A teljes lakosságnál jól ment a Tények, a Forma-1-es Magyar Nagydíj pedig a célcsoportnál lett első. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Az év 30. hetében az 18-49-es célcsoportnál RTL Klub volt a legnézettebb hazai csatorna, 21,1 százalékos átlaggal. A Tv2 négy százalékponttal lemaradva követi, majd következik az erős középmezőny, a Viasat3 (4,8%), az M1 (4,4%), a Cool (4,2%) és a Film+ (3,8%). A kereskedelmi célcsoportban a Forma-1 váltotta ki a legnagyobb érdeklődést, egészen magas, 56,8 százalékos közönségaránnyal ment a futam. A gyűrűk ura - A két torony a fiatalabbaknál jól ment, célcsoportban második lett. A legnézettebb sorozatok az RTL-en futnak (Castle, A mentalista), és Bud Spencer egy negyedik hellyel bizonyította, hogy kortalan, és nem csak az idősebbek kedvelik.

A teljes lakosságnál csak négytized százalékpont volt az RTL előnye a Tv2-vel szemben, harmadiknak pedig a 8,6 százalékot elért MTV ért be. A teljes lakosságnál tökéletesen egyforma nézettséget produkált a Viasat3 és a Cool (3,54%-os közönségarány), kicsit marad el ettől a hatodik helyre beért Film+. A hét legnézettebb műsorát, 1,63 millió tévézővel a Tv2 adta (Tények), a Magyar Nagydíjat is rengetegen nézték (1,42 millió), akárcsak a Taxi 3. című filmet (1,26 millió), amely a Gyűrűk ura 2. részét verte. Bud Spencer itthon megunhatatlan, két filmje (És megint dühbe jövünk, Piedone, a zsaru) is felkerült a top 10-be.

Top 20, teljes lakosság

agb nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel.
A műsor címe után a nézőszám látható, ezer főben megadva, végül a közönségarány olvasható.
Forrás: AGB Nielsen