Nem is igaz, hogy Máté Krisztina és Bárdos András Amerikába költözik

Vágólapra másolva!
Több lap állítása szerint a Tv2 egykori műsorvezetői, Máté Krisztina és Bárdos András - gyermekeikkel együtt - az Egyesült Államokba költöznek. Az [origo] kérdésére Bárdos azt mondta, a hír kacsa, maradnak az országban.
Vágólapra másolva!

Többek között a Kiskegyed és a Story internetes változatában is megjelent, hogy a Bárdos-Máté házaspár néhány évre az Egyesült Államokba költözik. Az [origo] megkeresésére Bárdos elmondta, félreértés történt, a hírből csupán annyi igaz, hogy télen két hónapot töltöttek a tengerentúlon, és szeretnének máskor is ott vakációzni. "Kezdődik az iskolában az év, rengeteg óránk van, rengeteg dolgunk van, szó sincs költözésről" - fogalmazott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen rektorhelyettesként dolgozó Bárdos, akinek felesége is tart egyetemi, főiskolai órákat, ősztől heti harmincat.

Az egykori műsorvezetőt más munkái is Magyarországra kötik: "Kiadónk, a XXI. Század Könyvkiadó öt vagy hat könyvvel jön ki az ősszel, köztük az én Show című könyvemmel. Az Egyesült Államok idei legolvasottabb írását, a Heaven Is For Real-t is mi jelentetjük meg magyarul, Igazából mennyország címmel. Több évre előre kész a kiadói tervünk" - mondta Bárdos. Az [origo] kérdésére azt is elmondta, jelenleg nem tervezi, hogy visszatér a tévézéshez.

Bárdos korábban a Tények főszerkesztő-műsorvezetője volt, 2009-ben pedig saját műsorral is jelentkezett a Tv2-n: a Húsz év című produkcióban ismert emberekkel beszélgetett az 1989 óta eltelt időszakról. A Tv2 előtt az MTV-nél dolgozott, az RTL Klubnál is megfordult. 2003 óta vezette a Tények-et Máté Krisztinával, aki olyan műsorokban is dolgozott, mint az Objektív, a Nap-kelte, a Forró nyomon vagy a Leggyengébb láncszem. 2009-ben mindketten távoztak a Tv2-től, azóta nem szerepelnek képernyőn.