Vágólapra másolva!
A Két pasi - meg egy kicsi új főszereplője, Ashton Kutcher 700 ezer dollárt kap epizódonként, ezzel ő keres a legjobban a tévés színészek között.
Vágólapra másolva!

A legjobban kereső tévés színészek listáját sokáig Charlie Sheen vezette, aki kirúgása előtt már 1,2 millió dollárt (közel 227 millió foritnak megfelelő összeget) markolt fel a Két pasi - meg egy kicsi egyetlen epizódjáért. A vígjátéksorozatban őt helyettesítő Ashton Kutcher már valamivel alacsonyabb gázsit kap, de epizódonkénti 700 ezer dolláros (körülbelül 132 millió forintnyi) fizetésével jelenleg így is ő a legjobban kereső tévés színész.

AFP

Kollégája, a Két pasi - meg egy kicsi-ben Alant játszó Jon Cryer a 2010/2011-es évadra 550 ezer dollárt kapott egy részért, amivel ő is az átlag fölött áll: a Született feleségek színésznői, illetve a Doktor House címszereplője, Hugh Laurie 400 ezer dolláros gázsiért dolgoznak, mint ahogy a Simpson család több szinkronhangja is.

Epizódonként 300 ezer dollár fölött keres még többek között Mariska Hargitay (Különleges ügyosztály, 395 ezer), David Caruso (Miami helyszínelők, 375 ezer), Mark Harmon (NCIS, 375 ezer), Denis Leary (Ments meg!, 350 ezer) és Tina Fey (A stúdió, 350 ezer).