Fogolytáborból és süllyedő hajóról kell menekülni az új realityben

Vágólapra másolva!
A TNT csatorna által frissen megrendelt The Great Escape című valóságshow pilotjában a szereplőknek különféle zárt helyekről kell elmenekülniük adott idő alatt, legyen az lakatlan sziget vagy őrzött tábor.
Vágólapra másolva!

Ron Howard és Brian Grazer mellett az egyik leglátványosabb, legfordulatosabb reality, a Magyarországon is vetített The Amazing Race producerei dolgoznak majd a TNT csatorna által újonnan megrendelt The Great Escape című valóságshow pilotján. Nem lesz olcsó valóságshow, mert a szereplőknek különféle zárt helyekről kell elmenekülniük adott idő alatt, erőre, ügyességre, kombinációs készségükre is szükség lesz, hogy megoldják a feladatokat, és elhagyják a lakatlan szigetet, süllyedő, tengerjáró hajót vagy őrzött tábort.

Forrás: [origo]

A TNT - amely már tavaly kidolgoztatta a formátumot, de akkor még visszakozott - kétfős csapatokban gondolkodik: így működik a The Amazing Race (a képen) is: két barát, rokon közt van interakció, érzelem, dühödt vagy épp humoros dialógus alakulhat ki, azaz érdekesebbek a párban vetélkedők, mint az egyének harca (ezért is lett nézettségi siker itthon A széf, és ugyancsak párokat alkalmazott a 40 milliós játszma).

A csatorna most magabiztos, energikus, jó versenyszellemű próbálkozókat keres, a pilot sikere esetén pedig elkészülhet az első évad.