Pongó nem kell a Való Világ 5-be

Vágólapra másolva!
Az első magyar Big Brother-rel ismertté lett Pongó jelentkezett a VV5-be, de 46 éves, így kora miatt nem kerülhet a játékba.
Vágólapra másolva!

Pongó jelentkezett az RTL Klub valóságshow-jának ötödik szériájába, de 46 éves, így kora miatt nem szerepelhet a valóságshow-ban - tudta meg a Blikk. A reality újabb évadja, amelyre 38 ezren jelentkeztek, már augusztus végén elindul: a csatorna abban bízik, hogy mire elrajtol a Tv2 napi valóságshow-ja, addigra a tévézők rászoknak a VV5-re.

A komlói vállalkozó 2002 őszén volt sokat képernyőn és címlapokon, extrovertált, félőrült karaktert alakított az első Big Brother-ben, majd feltűnt vendégként a rivális RTL Való Világ 2 című műsorában, ami jobb nézettséget eredményezett (és a BB2 gyors bukását). 2003-ban így a Big Brother-t előállító Interaktív Kft. tavaly szerződésszegés és a Tv2 jó hírnevének csorbítása miatt kártérítési pert indított a valóságshow Pongó néven ismertté vált szereplője, Lassan Zoltán, illetve tisztességtelen piaci magatartás miatt az RTL Klub ellen.

Pongó 2003-ban azzal keltett még feltűnést, hogy rapoperát írt, amelyet ismert emberekkel akart színpadra vinni. A történet színházban játszódott volna, és Stohl Andrást szemelte ki a főszerepre, aki udvariasan elhárította a realityszereplő felkérését.