Olivér: A Való Világ a szinglik játéka

Vágólapra másolva!
Ha újra bemenne egy valóságshow-ba, nem engedne közelebb magához nőt, mint tette az a VV4 alatt Anikóval. A volt villalakó - aki könyvet is ír múltjáról - szerint facér fiúk, szingli lányok műsora a Való Világ.
Vágólapra másolva!

"Ha újrakezdenénk a játékot, nem csinálnék másképp semmit, legfeljebb annyiban változtatnék, hogy nem engednék teret az Anikós kalandnak. Bár valójában nem történt semmi, egy ilyen valóságshow-ban könnyen be lehet úgy állítani, hogy történt. Egyébként szerintem ez mindenképp a szinglik játéka" - tette hozzá.

Miután véget ért a show, valamint barátja párkereső műsora is befejeződött, a bulvársajtó arról írt, hogy Olivér és Alekosz nincsenek igazán jó viszonyban. "Hazugság, hogy összevesztünk. Mindketten elfoglaltak vagyunk, Alekosznak is ezer dolga van. Nem tudunk rendszeresen találkozni, de telefonon tartjuk a kapcsolatot, ugyanúgy, mint Évával és Jerzyvel" - magyarázta.

Az egykori villalakó az utóbbi hónapokban a könyvén dolgozott, amelynek címe Élni ingyen, avagy hogyan hazudoztam körbe a világot.: "Ez egy önéletrajzi könyv, legalábbis ahhoz hasonló. Jó tanácsok vannak benne: nem ahhoz, hogy mit csinálj, mert ezt mindenki maga dönti el. Inkább arról szól, hogy mit ne tegyél meg. Leírom, hogy mit köszönhetek a játéknak, valamint néhány jó tanácsot is adok a valóságshow-val kapcsolatban. A lényeg, hogy önmagad legyél, és érezd jól magad, a többit pedig eldöntik a nézők".